Aanvraag uitkering zwaarwerkregeling


Fout!

Validatie mislukt!

Succes!

Gezond met pensioen, dat wil iedereen. Daarom is er een regeling voor als u lang een zwaar beroep heeft gehad. Met dit formulier vraagt u een uitkering via deze regeling aan. De uitkering gaat maximaal 3 jaar voor uw AOW-leeftijd in.

Let op: De regeling geldt niet voor UTA-personeel. Of als u een van de volgende uitkeringen van UWV ontvangt: WW, ZW, IVA.

Gegevens

Deelnemer


Vul in : BTER registratienummer (10 cijfers)
Machtiging

Toestemming en ondertekening


We hebben gegevens nodig om te bepalen of u recht heeft op de uitkering

En om de hoogte en periode vast te stellen. Het gaat dan om uw arbeidsverleden (uw arbeidsovereenkomsten in de sector Bouw & Infra).

Uw pensioenfonds (bpfBOUW) heeft deze gegevens van u. Om de gegevens te mogen gebruiken, heeft het Aanvullingsfonds uw toestemming nodig. Zonder uw toestemming kunt u geen uitkering krijgen.

Door de uitkering aan te vragen, laat ik weten dat ik stop met werken. Ook houd ik mij aan de rechten en plichten van de regeling.
Gaat u weer werken? Dan stopt uw uitkering. Dit geldt ook als u komt te overlijden. BpfBOUW krijgt uw overlijden door van uw gemeente.

Toelichting

Aanvragen


We streven ernaar u binnen 7 werkdagen een brief over uw aanvraag te sturen
U leest in deze brief of u recht heeft op de uitkering en hoe hoog deze wordt. Of dat we nog aanvullende gegevens nodig hebben om uw aanvraag te beoordelen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft
Stuur een e-mail naar administratie@bter-bouw.nl. Of bel ons op 020 583 45 30. U bereikt ons op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Wij helpen u graag!