bouwnijverheid logo

Aanvraag uitkering zwaarwerkregeling


Fout!

Validatie mislukt!

Succes!

done

Onvoldoende zoekcriteria

Gezond met pensioen, dat wil iedereen. Daarom is er een regeling voor als u lang een zwaar beroep heeft gehad. Met dit formulier vraagt u een uitkering via deze regeling aan. De uitkering gaat maximaal 3 jaar voor uw AOW-leeftijd in.

Let op: De regeling geldt niet als u een van de volgende uitkeringen van UWV ontvangt: WW, ZW of IVA.

Gegevens

Deelnemer


Vul in : BTER registratienummer (10 cijfers)
today
Machtiging

Toestemming en ondertekening


We hebben gegevens nodig om te bepalen of u recht heeft op de uitkering
En om de hoogte en periode vast te stellen. Het gaat dan om uw arbeidsverleden (uw arbeidsovereenkomsten in de sector Bouw & Infra).

Uw pensioenfonds (bpfBOUW) heeft deze gegevens van u. Om de gegevens te mogen gebruiken, heeft Aanvullingsfonds Bouw & Infra uw toestemming nodig. Zonder uw toestemming kunt u geen uitkering krijgen.

Toelichting

Aanvragen


* Deze velden zijn verplicht.

Door de uitkering aan te vragen, laat ik weten dat ik stop met werken. Ook houd ik mij aan de rechten en plichten van de regeling.
Gaat u weer werken? Dan stopt uw recht op een uitkering.

Aanvullingsfonds Bouw & Infra verwerkt uw persoonsgegevens. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Wilt u weten welke gegevens wij gebruiken en waarvoor? Lees dan onze privacyverklaring op bter-bouw.nl/aanvullingsfonds/privacy.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft
Stuur een e-mail naar administratie@bter-bouw.nl. Of bel ons op 020-583 45 30. U bereikt ons op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Wij helpen u graag!